Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürünün Okulumuzu Ziyareti

04.03.2018 1030

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü okulumuzu ziyaret edip bazı temaslarda bulundu. Öğretmenlerimizin çok kutsal bir mesleği icra ettiğini dile getiren Sayın Hakan Keşküş; Türkiye´nin her köşesinde görevini yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutladı. Bu ziyaret vesilesiyle bizi onurlandıran ekibiyle Mürşitpınar Ortaokulu personellerine pasta kesip içecek ikramında bulundu. Ekibiyle okulumuzun sınıflarını, kütüphanesini gezdi ve öğrencilerimize birtakım hediyeler verdi. Girdiği sınıflarda samimi tavırlarıyla öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Son olarak okulumuzun önünde ekibiyle beraber fotoğraf çekildi. Fotoğrafın ardından tüm kafile müdürümüz ve öğretmenlerle vedalaşarak okulumuzdan ayrıldılar.